Προφίλ

Καλώς ήρθατε

Βρισκόμαστε στο χώρο της αισθητικής από το 1994, υπηρετώντας την με αγάπη, αφοσίωση και συνέπεια. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες κοσμετολογικές, επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Η σωστή εφαρμογή της αισθητικής είτε αφορά “περί το καλόν, ήτοι περί το κάλλος”, αποτελεί ανάγκη – τόσο της σύγχρονης γυναίκας όσο και του άνδρα – και όχι πολυτέλεια. Έτσι, οποιαδήποτε ανησυχία ή τυχόν προβληματισμός σας, στον τομέα της αισθητικής για την απόκτηση και διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, αποτελεί για μας πρόκληση προς αντιμετώπιση και επίλυση.

Έχοντας λοιπόν υπόψιν πως η υγεία, η ομορφιά και η καλαισθησία είναι από τα βασικά ζητούμενα του σύγχρονου ανθρώπου, στο πλαίσιο μιας έντονα απαιτητικής καθημερινότητας, το ινστιτούτο μας παρέχει μια σειρά από καινοτόμες θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών μας ολοκληρώνεται με την άρτια κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς επίσης και με την προσεκτική επιλογή συνεργασίας με τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες καλλυντικών και μηχανημάτων του χώρου όπως:

Τι είπαν οι πελάτες μας

“Επισκέπτομαι το Ινστιτούτο της Αλίνας Δίπλα τουλάχιστον τρία χρόνια. Το πρώτο πράγμα που μού έκανε εντύπωση, πριν καν αποκτήσω προσωπική εμπειρία, ήταν ότι μου προτάθηκε από συνάδελφό της. Ο λόγος που αρχικά επισκέφτηκα το ινστιτούτο ήταν η αποτρίχωση προσώπου με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης. Είχα δοκιμάσει την μέθοδο για πολλά χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και γνώριζα τί να περιμένω και τί θα έκανε την διαφορά. Και την βρήκα. Δεν θα αναφερθώ στο ανεπιτήδευτα φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον ούτε στον ευχάριστο χώρο που θέλω να τα θεωρώ αυτονόητα στην παροχή υπηρεσιών, και δη τέτοιου είδους. Αυτό που είχε σημασία για εμένα ήταν η κατάρτιση στο αντικείμενο (σύγχρονα μηχανήματα, καλή χρήση αυτών, λιγότερος πόνος!…), η οποία βέβαια θα επέφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η κατάρτιση λοιπόν ήταν άμεσα αντιληπτή αλλά αυτό που τελικά με έκανε να δοκιμάσω και άλλες θεραπείες προσώπου (και σήμερα να είμαι μία από τις φανατικές θαυμάστριες της Αλίνας σαν ανθρώπου και σαν επαγγελματία) ήταν η συνεπής, υπεύθυνη ενημέρωσή μου επί αυτών, η ειλικρινής σύσταση ή όχι αυτών – στο απόλυτα αναγκαίο μέτρο και για εμένα ατομικά, αλλά και η αδιάκοπη ενημέρωση της ίδιας της Αλίνας επί των διαφόρων μεθόδων και προϊόντων. Η Αλίνα πραγματικά παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο και δεν φοβάται, ακόμα και στην σημερινή δύσκολη περίοδο, να επενδύσει στην εξέλιξη των υπηρεσιών της, τόσο με την αγορά (έπειτα από προσωπική της δοκιμή) όχι απλά νεότερων αλλά και αποτελεσματικών μηχανημάτων, όσο και με την δοκιμή συνεχώς νέων μεθόδων και προϊόντων. Τέτοιες προσπάθειες και τέτοιοι επαγγελματίες αξίζει να επιβραβεύονται.”

Δήμητρα Θωμοπούλου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Αλίνα για την επαγγελματική της ευσυνειδησία αλλά και την ανθρώπινη πλευρά της η οποία πραγματικά σπανίζει στις ημέρες μας. Η ανταμοιβή της είναι η αποτελεσματικότητα και αυτό το καταλαβαίνεις άμεσα.

Δημητρα Μπουρναζου

H εύρεση μίας αισθητικού που θα μπορώ να εμπιστεύομαι και θα με κάνει να αισθάνομαι σίγουρη για τις υπηρεσίες που λαμβάνω ήταν δύσκολη υπόθεση για μεγάλο διάστημα αλλά αυτό ακριβώς  είναι που βρήκα στην Αλίνα. ‘Αψογη επαγγελματίας, λατρεύει την δουλειά της και για αυτό δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Πολύ φιλικό περιβάλλον και καταρτισμένο προσωπικό, αισθάνεσαι ήρεμη  ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια.

Εμμανουελα Μεριδου

Γνώρισα την Αλίνα πριν από μερικούς μήνες, μέσω της συναδέλφου μου Μαρίας Χριστογεώργου. Μετά από πολλά χρόνια αποτυχημένων επαφών στο χώρο της αισθητικής, μπορώ τώρα πια να πω με σιγουριά πως στο πρόσωπο της Αλίνας, βρήκα τον άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα τόσο το πρόσωπό μου όσο και το σώμα μου. Άμεσα ορατά αποτελέσματα στο πρόσωπό μου, τόσο σε μένα όσο και στο οικείο περιβάλλον μου, μετά τη δική της επέμβαση. Αλίνα, σε ευχαριστώ για τη ριζική αλλαγή στο δέρμα μου!

Φένια Λαϊου

Γνωρίζω την Αλίνα εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Μαζί της έμαθα πως η υγεία του δέρματος και η ομορφιά είναι έννοιες ιδιαίτερα  συνυφασμένες μεταξύ τους.Το όνομα της Αλίνας για μένα αποτελεί  συνώνυμο της αισθητικής, της περιποίησης και της χαλάρωσης, μα συνάμα του επαγγελματισμού, της στήριξης και της αφοσίωσης σε κάθε μία από μας.

Μαρία Χριστογεώργου

Δεν περίμενα να δω στο πρόσωπο μου τέτοια αλλαγή!! Δημιουργικό, φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον που χαίρομαι πάντα να επισκέπτομαι!

Παναγιώτα Γκογκόση

Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο χώρο και συνάντησα την Αλίνα ένιωσα τόσο οικεία και ευχάριστα που αφέθηκα τελείως και απόλαυσα όλη τη διαδικασία περιποίησης.Η Αλινα με την πλήρη αφοσίωση της, τη λεπτομερή φροντίδα της και τις γνώσεις της σε κάθε είδους ανάγκη της επιδερμίδας κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου! Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Ανυπομονώ για την επόμενη φορά

Κατερίνα Σέρβου

Είναι πολύ όμορφο αυτό που αισθάνομαι και εισπράττω όταν αφήνομαι στα χέρια της Αλίνας τα τελευταία εφτά χρόνια που επισκέπτομαι το ινστιτούτο! Και το σημαντικότερο είναι ότι κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και ανυπομονώ για την επόμενη θεραπεία περιποίησης! Η πολύχρονη εμπειρία μου μου επιτρέπει να συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα από σας να προσφέρει αυτή την “πολυτέλεια” στον εαυτό του χωρίς ενδοιασμούς και να εμπιστευτεί τις γνώσεις και την εμπειρία της Αλινας!

Εντέλα Τζούτζι

Την Αλίνα είχα την τύχη να τη γνωρίσω όταν αναζητούσα αισθητικό για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο. Και λέω τύχη γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστούς επαγγελματίες στον χώρο αφού για χρόνια παιδεύτηκα με laser και το πρόβλημα όχι μόνο δε λύθηκε αλλά επιδεινώθηκε. Αυτή τη στιγμή με τη μέθοδο της ριζικής αποτρίχωσης, η τριχοφυΐα έχει σχεδόν εξαφανιστεί χωρίς να υπάρχει κανένα σημάδι ή ουλή ή οποιαδήποτε μόλυνση και αυτό χάρη στη σωστή χρήση της βελόνας. Και καθώς το μηχάνημα είναι τελευταίας τεχνολογίας καθιστά τον πόνο πιο ανεκτό. Για την εφαρμογή της ριζικής αποτρίχωσης είναι υποχρεωτικό η αισθητικός να είναι έμπειρη και να χρησιμοποιεί σωστά το μηχάνημα. Στην Αλίνα τα βρήκα και τα δύο. Επίσης τους τελευταίους 3 μήνες ξεκίνησα και θεραπεία για την ακμή κι ενώ για καιρό ταλαιπωρήθηκα με δερματολόγους και κρέμες χωρίς αποτέλεσμα, σε αυτό το μικρό διάστημα, η υφή και η όψη του δέρματος έχουν βελτιωθεί, τα σημάδια απαλύνονται και η ακμή αρχίζει και ηρεμεί με τη χρήση σωστών προϊόντων και με την εφαρμογή της κατάλληλης κάθε φορά θεραπείας. Για την Αλίνα ότι και να πω είναι λίγο! Πάνω απ’ όλα αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και το κάνει εξαιρετικά, είναι άψογη επαγγελματίας, δεν επαναπαύεται και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον χώρο, για νέα προϊόντα και θεραπείες. Σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο και πολύ φιλικό προσωπικό που διαθέτει, διασφαλίζεται η αξιοπιστία των υπηρεσιών παρέχοντας εξαιρετικό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια. Για όλα αυτά την εμπιστεύομαι απόλυτα και εκτιμώ το ότι ποτέ δε θα προτείνει οποιαδήποτε θεραπεία ή προϊόν αν δεν είναι στην ειδικότητά της ή αν δε γνωρίζει το αποτέλεσμα.

Πόπη Χάλαρη

Το καλοκαίρι του 2012, μετά από μια άστοχη και λανθασμένη επιλογή κρέμας που μου συνέστησαν στο φαρμακείο, αντιμετώπισα σοβαρότατο πρόβλημα φλεγμονώδους ακμής. Ακολούθησαν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε δερματολόγους και θεραπείες με χάπια, αντιβιώσεις και καυστικές κρέμες, όμως γινόμουν όλο και χειρότερα. Μέσα σε πλήρη απελπισία απευθύνθηκα στην Αλίνα την οποία επισκεπτόμουν τακτικά αλλά για άλλες υπηρεσίες. Όταν με είδε μου εξήγησε την πορεία της θεραπείας και με πλήρη ειλικρίνεια μου είπε ότι απαιτεί χρόνο, υπομονή και συνέπεια. Μετά λοιπόν από συνδυαστικές θεραπείες και την χρήση των κατάλληλων για μένα καλλυντικών προϊόντων, μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το δέρμα μου έγινε όπως πριν, χωρίς ούτε ένα σημάδι, όπως ακριβώς μου είχε εξηγήσει η Αλίνα. Δεν έχω λόγια για να την ευχαριστήσω, για την υποστήριξη και την υπομονή της, το χρόνο που πήρε να μου εξηγήσει κάθε στάδιο της θεραπείας αλλά και της φροντίδας της μετά. Εκτός από άριστη επαγελματίας είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και εννοείται δεν την αλλάζω με τίποτα!

Χριστίνα Καραμανίδου