Υπηρεσίες

Πρόσωπο

Η σωστή εφαρμογή της αισθητικής έχει πολλαπλά οφέλη και αποτελέσματα

Διαδικασία αφαίρεσης νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και απομάκρυνσης του σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες (καθαρισμός φαγεσώρων ανοιχτών και κλειστών καθώς και κεχρίων). Απαραίτητος για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας και βάση προετοιμασίας για οποιαδήποτε περαιτέρω θεραπεία.

Θεραπεία ενεργοποίησης της ανάπλασης της επιδερμίδας με εξαιρετικά αποτελέσματα λείανσης, απάλυνσης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σημαδιών ακμής και δυσχρωμιών.

Τροφοδότηση του δέρματος με την ενέργεια που χρειάζεται μέσω της παροχής εκατομμυρίων αρνητικών ιόντων οξυγόνου σ’αυτό, αποκαθιστώντας την υγεία του, αναγεννώντας το και καθυστερώντας τη φυσιολογική του γήρανση. Πολλαπλά οφέλη και αποτελέσματα.

Θεραπεία αναζωογόνησης και κυτταρικής ανανέωσης μέσα από τη συνδυαστική παροχή καθαρού οξυγόνου και ενδοκοσμητικών ορών στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας (καταπολέμηση σημαδιών ακμής, ρυτίδων, κουρασμένου και φωτογηρασμένου δέρματος).

Θεραπεία ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και σύσφιξης, μέσω της διείσδυσης, με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, κατάλληλων βιομοριακών προϊόντων στο δέρμα, όπως υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, κολλαγόνο, καρνιτίνη και συσφικτικά συμπλέγματα. Ενεργοποίηση των ινοβλαστών για αναπαραγωγή κολλαγόνου.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συνδυασμός τριών τεχνολογιών υψηλής αποτελεσματικότητας σε ένα μηχάνημα:

 • Meso: Ενέσιμη έγχυση υαλουρονικού οξέος ή και άλλων δραστικών συστατικών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.
 • Electroporation: Διαδερμική διείσδυση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος μέσω συνεχούς ρεύματος νέας γενιάς με εναλλασσόμενη ένταση.
 • Muscular stimulation (MF Mesofrequency): Πρόγραμμα μυικής τόνωσης, ενεργοποίησης και σύσφιξης.

Η δύναμη και η ενέργεια των υπερήχων μας δίνει τη δυνατότητα βαθιάς διείσδυσης στους ιστούς, ουσιών όπως φυτορμόνες, ορούς και βιταμίνες με λευκαντική, επουλωτική, ενυδατική, εξισορροπιστική και συσφικτική δράση. Παράλληλα έχουμε λεμφική παροχέτευση και τόνωση της αιματικής κυκλοφορίας.

Εξαιρετική θεραπεία ανάπλασης με τη χρήση εναλλασσόμενου παραμετροποιήσιμου παλμικού φωτός (APL).

• Σύσφιξη και επαναδόμηση του δερματικού ιστού.
• Μείωση της διαμέτρου των πόρων.
• Λείανση ρυτίδων.
• Απάλυνση ουλών και σημαδιών.

Μια απο τις πιο διαδεδομένες, μη επεμβατικές διαδικασίες της κοσμετολογίας, για την αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος. Βασίζεται στην χρήση διαφόρων διαλυμάτων οξέων στοχεύοντας στη διόρθωση ατελειών του και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών αυτού. Μέσω αυτών επιτυνχάνουμε αφενός κυτταρική διέγερση και αφετέρου – εφαρμόζοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς – έχουμε ως αποτέλεσμα βελτίωση της υφής του δέρματος, διάυγεια, φωτεινότητα, απάλυνση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και σημαδιών, καταπολέμηση της ακμής.

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση συνίσταται σε μεθόδους μόνιμης και προσωρινής αποτρίχωσης

Οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας με ένα πραγματικά πρωτοποριακό μηχάνημα, εξαιρετικά δυνατό, γρήγορο και ανώδυνο. Συνδυασμός ηλεκτρόλυσης και θερμόλυσης με τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών μορφών ρευματος και προγραμμάτων ανάλογα με την περιοχή στην οποία δουλεύουμε, με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα.

Μόνιμη μείωση της τριχοφυϊας με τη χρήση του εναλλασσόμενου παραμετροποιήσιμου παλμικού φωτός (APL) χωρίς καμία ανεπιθύμητη συνέπεια για το δέρμα. Δέρμα βελούδινο, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα.

Μέθοδος αποτρίχωσης που εφαρμόζεται σε χνοώδες τρίχωμα και στηρίζεται στη χρήση πρωτεολυτικών ενζύμων που σταδιακά εξασθενούν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.

Προσωρινή απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, δέρμα λείο και απαλό.

Σώμα

Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση υπέρυθρης ενδοδερμικής μάλαξης (διαμορφωμένη αναρρόφηση), με αποτελέσματα:

 • Eνεργοποίηση της κυκλοφορίας
 • Aποκατάσταση δυσλειτουργιών της λεμφικής κυκλοφορίας
 • Eνίσχυση του συνδετικού ιστού και αύξηση της ελαστικότητας
 • Δερματική σύσφιξη.

Εκπομπή αρνητικών ιόντων [Ο2] απευθείας στο δέρμα.

 • Αύξηση αποθεμάτων οξυγόνου στο αίμα
 • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού
 • Ενίσχυση του συνδετικού ιστού
 • Δερματική σύσφιξη

Διαδερμική διείσδυση ειδικών προϊόντων μεσοθεραπείας πλούσια σε λιποδιαλυτικά και συσφικτικά συστατικά.ϊα.

Επιτάχυνση και αύξηση της διαδικασίας της λιπόλυσης.

Μέθοδος προερχόμενη από την φυσικοθεραπεία. Συνδυαστική θεραπεία συμπίεσης και αρωματοθεραπείας μέσω της ώσμωσης με στόχο τη λεμφική παροχέτευση, τη βελτίωση των οιδημάτων, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την καύση του λίπους.

Χειρομάλαξη με σκοπό τη χαλάρωση, την ευεξία, τη βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας καθώς και την ανακούφιση και αποκατάσταση μυικών πόνων.